• Paid
  • Starts in 7 months
  • Multi day

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

  • Art
  • 3200 Kirkham St

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Jun 25, 2024 12:00 AM to Jun 29, 2024 12:00 AM

Hosted by The Balanced Table

1195e25